Privatnost

LOM se obavezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrasca porudžbine.

Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (kao što su ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).

LOM neće dostavljati niti otkriti lične podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon, te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza.

Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. LOM je odgovoran za poštovanje načela zaštite privatnosti.

LOM se obavezuje da će pružati zaštitu ličnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obaveza.

Podatke koji se pristupom na internet prodavnicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i sl), LOM ima pravo da koristi isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

LOM informiše kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka.

U slučaju promene bilo kojeg ličnog podataka (npr. adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom kupovine, kupac je dužan da o promeni obavesti LOM. U slučaju promene o kojoj nije obavešten, LOM ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu porudžbine odnosno isporuke proizvoda.