Uslovi korišćenja

Prodaja robe putem naše online prodavnice https://www. lombooks.com obavlja se u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Izdavačka kuća LOM d.o.o. (skraćeno IK LOM), ulica: Ozrenska 100, matični broj 17551159.

Roba koja se prodaje putem web sajta poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe.

Prodajna cena robe je naznačena uz svaki artikal, a mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na https://www. lombooks.com.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Slike ne moraju biti 100% identične proizvodima. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Prilikom korišćenja prodavnice obavezni ste da poštujete važeće zakone i propise. Zabranjeno je na sajtu objavljivati materijal kojim se vrši kleveta, povreda prava, koji je uvredljiv, lažan, preteći, vulgaran, pornografski, ili na bilo koji način podstiče na krivično ili protivzakonito delo. Svaki takav materijal će biti uklonjen bez prethodnog obaveštavanja korisnika.

Sve stranice prodavnice su informativnog karaktera i služe prodaji knjiga IK LOM. Sav materijal je isključivo vlasništvo IK LOM. Zabranjeno je koristiti stranice internet prodavnice u protivpravne svrhe, sticanje materijalne koristi i sl.

Internet prodavnica IK LOM je u funkciji svakog dana 24 sata dnevno, osim u izuzetnim slučajevima, kao što su tehničko održavanje prodavnice ili situacije van kontrole IK LOM.